Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

5 bombabiztos karácsonyi ajándékötlet kismamáknak

Különleges kihívás előtt áll, aki egy kismamának keres meglepetést. Hiszen egy várandós nőnek speciális törődésre van szüksége. Népszerű hiba, hogy már a leendő kicsinek keresünk valami szépet a fa alá. Ne engedjünk a kísértésnek! Íme szuper 5 népszerű karácsonyi ajándékötlet kismamáknak.

  1. Irónia magadon – A Cinta az anyalét esszenciáját írja puha pólókra és pulcsikra. Ezek pedig minden kismama ruhatárának alapdarabjai lesznek a baba születése után hosszú évekig hónapokig.
karácsonyi ajándékötlet kismamának
#momlájf
  1. Pocakolaj – Egy változás biztosan történik minden kismama testével: hatalmasra nő a hasa, amely megérdemli az extra gondoskodást. Egy értékes összetevőkből álló pocakolajjal most megadhatod ezt az örömöt az ajándékozottnak. 
karácsonyi ajándékötlet kismamának
pocakolaj
  1. Értékes olvasmány – talán a könyv nem tűnik elsőre izgalmas ajándék ötletnek, de egy jó gyereknevelési kötetért utólag egészen biztosan hálás lesz érte minden leendő szülő. Vekerdy Tamás gondolatainak minden könyvespolcon ott a helye, a Jól szeretni pedig egy igazi alapmű. Olvasd el könyvajánlónkat hozzá!
karácsonyi ajándékötlet kismamának
dr. Vekerdy Tamás: Jól szeretni
  1. Szépségápolás – Jár a kényeztetés a kismama arcának is, a Herbarting Mamaváró csomagjában pedig remek szettet állítottak össze. Adnak mellé egy cuki bögrét és egy újszülött karszalagot is.
karácsonyi ajándékötlet kismamának
Mamaváró csomag
  1. Babanapló – a nevével ellentétben ez nem csak a babáról szól! Hiszen a szülők írják a gyermekük első kalandjairól, a soha vissza nem térő pillanatokról. Nagyszerű érzés lesz a kismamának kézbe venni évek múlva a Babakaland – prémium babanaplót és nosztalgiázni kicsit.
karácsonyi ajándékötlet kismamának
Babakaland – prémium babanapló

Az ünnepek alkalmával gondolj a vásárlásod erejére. Egy nagy multinak egy leszel a sok vevő közül, de a kisvállalkozóknak örömtánc minden vásárlás. Támogasd a hazai alkotókat és válassz a fenti listából, ha neked is kell egy jó karácsonyi ajándékötlet kismamának!

Szoktál néha szorongani az előtted álló szülés élmény miatt? Szerezd be innen ingyenes szülésfelkészítő tudáscsomagunkat és várd magabiztosan életed legmeghatározóbb napját!