Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Gyakran Ismételt Kérdések

Easybox Automata: 3 napod van átvenni a csomagot. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://sameday.hu/easybox/#lockers-map

Ennek díja 999 Ft.

MPL Automata: 2 napod van átvenni a csomagot. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

Ennek díja 999 Ft.

MPL Házhozszállítás: a futárszolgálat az ország bármely pontján az ajtódig viszi a megrendelt terméket.

Ennek díja: 1 599 Ft

DPD Házhozszállítás: a futárszolgálat az ország bármely pontján az ajtódig viszi a megrendelt terméket.

Ennek díja: 1 549 Ft

Csomagpiac Házhozszállítás: ez a szolgáltatás csak Budapesten és környékén érhető el.

Ennek díja: 1 199 Ft

Külföldi szállítás: 

Ha külföldi címre szeretnél házhozszállítást, azt is megoldjuk kedvező áron. Aktuális díjakról érdeklődj az info@szuloverzum.hu-n!

Jelenleg minden hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a Szülőverzum.hu webshopban leadott csomagjaitokat a kiszállító partnereknek. Általában másnap ki is viszik a megadott címre, automatába.

Sürgős szállítást szeretnél? Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetünk egy soron kívüli csomagfeladást.

Természetesen van. Az online tudáscsomagjainkra egyedülálló, 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, tehát ha ennyi időn belül írsz nekünk e-mailt, visszautaljuk a pénzt. A fizikai termékek esetében a törvényileg garantált 14 napos pénzvisszafizetéssel tudsz élni a csomag kézhezvételétől számítva.

Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetjük a részleteket!

A visszaküldés költsége téged terhel (de természetesen az eredetileg kifizetett szállítási költséget az áru ellenértékével együtt jóváírjuk).

Csak abban az esetben tudjuk a teljes vételárat visszafizetni, ha sértetlenül kapjuk vissza  termékeket. Ennek érdekében kérünk, hogy valamilyen térkitöltő anyaggal (pl.: összegyűrt reklámújság vagy egyéb papír) tömd ki a visszaküldéshez választott csomagolódobozt! A babanapló díszdoboza nem alkalmas önmagában a szállításra, azt csak csomagolódobozba téve lehet sértetlenül visszaküldeni. (Újrahasználhatod természetesen azt a dobozt, amiben kézhez kaptad.)

Amint megvásároltad az online tudáscsomagot, a regisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal azonnal be is tudsz lépni a főmenüben lévő Belépés ikonra kattintva.

Bankkártyával tudsz fizetni az oldalon a Barion rendszerén keresztül, illetve banki átutalással. Ezen felül választhatod az utánvétet is minden szállítási mód esetén. Utánvétnél bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz (kivéve a Foxpost csomagautomatákat, ahol csak bankkártyás utánvét lehetséges).

A Barion elektronikuspénz-kibocsátó intézmény engedéllyel rendelkezik. Az engedély határon átnyúló szolgáltatásként az EU és az Európai Gazdasági Térség teljes területén érvényes. A fejlesztési és üzemeltetési folyamatok jól dokumentáltak az ismert kötelező szabványoknak megfelelően, ezenkívül folyamatos hatósági ellenőrzés alatt állnak. A Barion a COBIT és a PCI biztonsági szabványoknak is megfelel. Egyedi informatikai infrastruktúrájának köszönhetően szolgáltatási szintje az egyik legmagasabb az iparágban.