Minden vásárlás után 5%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Gyakran Ismételt Kérdések

FoxPost csomagautomata: országosan 155 automata közül választhatod ki, hová szállítsuk ki a megrendelt terméket. 3 napod van átvenni az árut. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak

Ennek díja 879 Ft.

GLS házhozszállítás: a futárszolgálat az ország bármely pontján az ajtódig viszi a megrendelt terméket.

Ennek díja: 1 490 Ft

5PL Csomagpont Electric Trans futárszolgálat (csak Bp-en!): Kizárólag elektromos autókból álló flottájával az első zöld futárcég Magyarországon. Egyelőre csak Budapesten vehetők igénybe, de folyamatos bővítéssel hamarosan országszerte elérhető lesz ez a környezetkímélő házhozszállítási partner.

Ennek díja: 1190 Ft

Személyes átvétel:

Szondi utcai átvevőhely (Csomagpont):
1067 Budapest, Szondi utca 15.
Nyitvatartás: hétfő - péntek: 10.00 – 18.00

Bocskai úti átvevőhely (Csomagpont):
1114 Budapest, Bocskai út 21. (bejárat a Fadrusz utca felől)
Nyitvatartás: hétfő - péntek: 10.00 – 18.00

Ennek díja: 320 Ft

Külföldi szállítás: 

Ha külföldi címre szeretnél házhozszállítást, azt is megoldjuk kedvező áron. Aktuális díjakról érdeklődj az info@szuloverzum.hu-n!

Igen, van rá lehetőség Budapesten, két helyszínen:

Szondi utcai átvevőhely (Csomagpont):
1067 Budapest, Szondi utca 15.
Nyitvatartás: hétfő - péntek: 10.00 – 18.00

Bocskai úti átvevőhely (Csomagpont):
1114 Budapest, Bocskai út 21. (bejárat a Fadrusz utca felől)
Nyitvatartás: hétfő - péntek: 10.00 – 18.00

Ennek díja: 320 Ft

Általában a megrendelést követő munkanap feladásra kerülnek a csomagok és a választott szállítási módtól függően 1-5 munkanap múlva átvehető a megrendelt termék. Minden esetben SMS-ben és e-mailben is küldünk értesítést erről.

Személyes átvétel: csomagfeladást követő munkanap átvehető a csomag.
Foxpost csomagautomata: csomagfeladást követő 1-5 munkanap alatt átvehető a csomag.
Csomagküldő átvételi pont: csomagfeladást követő 2-3 munkanap alatt átvehető a csomag.
GLS házhozszállítás: csomagfeladást követő 1-2 munkanap múlva viszi ki a futár a csomagot.

A Foxpost egy országos csomagautomata-hálózat. Már több, mint 100 automatába kérheted a megrendelt árut, így nem kell egész nap várni a futárt. Ezek általában bevásárlóközpontokban érhetőek el, nyitvatartási időben bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig tudod kivenni a csomagod.

A Foxpost visszaküldi a központi raktárába. Kérlek vedd fel a kapcsolatot velünk e-mailben! Természetesen újra fel tudjuk adni neked a cosmagod, újabb szállítási díj ellenében.

Természetesen van. Az online tudáscsomagjainkra egyedülálló, 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, tehát ha ennyi időn belül írsz nekünk e-mailt, visszautaljuk a pénzt. A fizikai termékek esetében a törvényileg garantált 14 napos pénzvisszafizetéssel tudsz élni a csomag kézhezvételétől számítva.

Ha személyes átvételt kértél Csomagpontra (Szondi utca ill. Fehérvári út) vagy Csomagküldő átvételi pontra kérted a terméket, akkor kérlek vidd vissza a csomagot oda, ahonnan felvetted. Ez esetben ingyenes a visszaküldés.

Ha Foxpost automatába szállítást kértél, akkor nincs más dolgod, mint a Foxpost-tól kapott nyitókóddal visszatenni a csomagot egy rekeszbe. Ez esetben ingyenes a visszaküldés.

Ha házhozszállítást kértél, akkor a visszaküldés költsége téged terhel (de természetesen az eredetileg kifizetett szállítási költséget az áru ellenértékével együtt jóváírjuk).

Csak abban az esetben tudjuk a teljes vételárat visszafizetni, ha sértetlenül kapjuk vissza  termékeket. Ennek érdekében kérünk, hogy valamilyen térkitöltő anyaggal (pl.: összegyűrt reklámújság vagy egyéb papír) tömd ki a visszaküldéshez választott csomagolódobozt! A babanapló díszdoboza nem alkalmas önmagában a szállításra, azt csak csomagolódobozba téve lehet sértetlenül visszaküldeni. (Újrahasználhatod természetesen azt a dobozt, amiben kézhez kaptad.)

Minden esetben írj nekünk e-mailt az info@szuloverzum.hu-ra! Itt adhatod meg a számlaszámot, ahová visszautalhatjuk az eredeti rendelési összeget.

Amint megvásároltad az online tudáscsomagot, a regisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal azonnal be is tudsz lépni a főmenüben lévő Belépés ikonra kattintva.

Bankkártyával tudsz fizetni az oldalon a Barion rendszerén keresztül, illetve banki átutalással. Ezen felül választhatod az utánvétet is minden szállítási mód esetén. Utánvétnél bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz (kivéve a Foxpost csomagautomatákat, ahol csak bankkártyás utánvét lehetséges).

A Barion elektronikuspénz-kibocsátó intézmény engedéllyel rendelkezik. Az engedély határon átnyúló szolgáltatásként az EU és az Európai Gazdasági Térség teljes területén érvényes. A fejlesztési és üzemeltetési folyamatok jól dokumentáltak az ismert kötelező szabványoknak megfelelően, ezenkívül folyamatos hatósági ellenőrzés alatt állnak. A Barion a COBIT és a PCI biztonsági szabványoknak is megfelel. Egyedi informatikai infrastruktúrájának köszönhetően szolgáltatási szintje az egyik legmagasabb az iparágban.