Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Gyakran Ismételt Kérdések

GLS CsomagPont: 5 munkanapod van átvenni a csomagot. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Ennek díja 1 199 Ft.

GLS Automata: 5 munkanapod van átvenni a csomagot. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Ennek díja 1 199 Ft.

GLS Házhozszállítás: a futárszolgálat az ország bármely pontján az ajtódig viszi a megrendelt terméket.

Ennek díja: 1 999 Ft

Külföldi szállítás: 

Ha külföldi címre szeretnél házhozszállítást, azt is megoldjuk kedvező áron. Aktuális díjakról érdeklődj az info@szuloverzum.hu-n!

Jelenleg minden hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a Szülőverzum.hu webshopban leadott csomagjaitokat a GLS-nek.

A GLS a csomagfeladást követő munkanapon szállítja ki a megadott címre vagy CsomagPontra vagy Automatába a küldeményeket.

Minden esetben SMS-ben és e-mailben is küldünk értesítést erről.

Sürgős szállítást szeretnél? Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetünk egy soron kívüli csomagfeladást.

 

GLS CsomagPont: csomagfeladást követő munkanapon érkezik meg a csomag. 5 munkanapig vehető át.
GLS Automata: csomagfeladást követő munkanapon érkezik meg a csomag. 5 munkanapig vehető át.
GLS Házhozszállítás: csomagfeladást követő munkanapon viszi ki a futár a csomagot.

Természetesen van. Az online tudáscsomagjainkra egyedülálló, 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, tehát ha ennyi időn belül írsz nekünk e-mailt, visszautaljuk a pénzt. A fizikai termékek esetében a törvényileg garantált 14 napos pénzvisszafizetéssel tudsz élni a csomag kézhezvételétől számítva.

Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetjük a részleteket!

A visszaküldés költsége téged terhel (de természetesen az eredetileg kifizetett szállítási költséget az áru ellenértékével együtt jóváírjuk).

Csak abban az esetben tudjuk a teljes vételárat visszafizetni, ha sértetlenül kapjuk vissza  termékeket. Ennek érdekében kérünk, hogy valamilyen térkitöltő anyaggal (pl.: összegyűrt reklámújság vagy egyéb papír) tömd ki a visszaküldéshez választott csomagolódobozt! A babanapló díszdoboza nem alkalmas önmagában a szállításra, azt csak csomagolódobozba téve lehet sértetlenül visszaküldeni. (Újrahasználhatod természetesen azt a dobozt, amiben kézhez kaptad.)

Amint megvásároltad az online tudáscsomagot, a regisztrált e-mail címeddel és jelszavaddal azonnal be is tudsz lépni a főmenüben lévő Belépés ikonra kattintva.

Bankkártyával tudsz fizetni az oldalon a Barion rendszerén keresztül, illetve banki átutalással. Ezen felül választhatod az utánvétet is minden szállítási mód esetén. Utánvétnél bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz (kivéve a Foxpost csomagautomatákat, ahol csak bankkártyás utánvét lehetséges).

A Barion elektronikuspénz-kibocsátó intézmény engedéllyel rendelkezik. Az engedély határon átnyúló szolgáltatásként az EU és az Európai Gazdasági Térség teljes területén érvényes. A fejlesztési és üzemeltetési folyamatok jól dokumentáltak az ismert kötelező szabványoknak megfelelően, ezenkívül folyamatos hatósági ellenőrzés alatt állnak. A Barion a COBIT és a PCI biztonsági szabványoknak is megfelel. Egyedi informatikai infrastruktúrájának köszönhetően szolgáltatási szintje az egyik legmagasabb az iparágban.