Minden vásárlás után 5%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Rólunk

Gál Anita, Szülőverzum.hu alapító
Gál Anita, Szülőverzum.hu alapító

Szülővé válni hatalmas kaland: rengeteg csodás élmény és átvirrasztott éjszaka. A Szülőverzum.hu-t is ilyen álmatlan hajnalokon alapítottam 2019-ben. Életem legszebb időszaka volt, amikor először anyává váltam, a fáradtságtól azonban hamar felejteni kezdtem és rosszkedvű voltam ettől. Hát ennyi lesz az egész?

Keresni kezdtem egy megoldást, amivel könnyen megidézhetem a legszemélyesebb élményeinket. A könyvesboltok kínálatában nem találtam meg amit kerestem, ezért megalkottam egy hazai grafikusművész, Veszteg Virág segítségével a Babakalandot, egy stílusos babanaplót, ami prémium anyagokból készült és egészen 7 éves korig lehet vezetni.

Amikor kijött a nyomdából az első kiadás, a kislányom már 2 éves volt. Most már neki is van egy saját könyve, ami csak róla szól. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok örömet fog neki okozni, amikor felnőve a kezébe veszi és végig lapozza az életének első fejezetét.

⁣Az öccsének pedig már a ⁣várandósságom alatt elkezdtem kitölteni a saját babanaplóját, így már biztosan nem vész a feledékenységem homályába egyetlen szép emlékünk sem. 

Az indulás óta már a férjem és a húgom is állandó tagjai a Szülőverzum csapatának, így tényleg 100%-ban családi vállalkozás lettünk.

Emlékőrző termékeink:

  • Babakaland – prémium babanapló,
  • “Nagyon várlak” kismama mérföldkő kártyacsomag,
  • “Megérkeztem” kisbaba mérföldkő kártyacsomag,
  • Kéz- és talplenyomat készítő nyomdai szett.

Tökéletes babaváró és babaköszöntő ajándékok.

Nálunk minden vásárlással egy jó ügyet támogatsz!

A Szülőverzum alapítójaként már az első perctől elköteleztem családi vállalkozásunk az aktív társadalmi szerepvállalás mellett, mert vallom, hogy kicsiben is lehet a világra pozitív hatással lenni. Éppen ezért a Szülőverzum.hu minden bevétele után 5%-ot a Hatvanezer Fa Egyesület számlájára utalunk. Az egyesület célja, hogy 60 ezer új fát ültessen és ezzel esélyt adjon a következő generációnak is tiszta levegőhöz jutni.

Nézz szét bátran, hiszen a Szülőverzum.hu nem csak webshop, hanem folyamatosan frissülő blogbejegyzések & online tudástár is található rajta. 

Keresztnév keresőnket már ismered? Számos szűrési lehetőséget kínáló névkalkulátorunkkal könnyebben megy a baba nevének megtalálása!

Aktuális hírekért, akciókért és inspiráló baba-mama tartalomért kövess minket a Facebook-on és Instagram-on!