Minden vásárlás után 5%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Rólunk

Gál Anita

Üdvözöllek!

Gál Anitának hívnak. Van egy virgonc kislányom és egy pici fiam. Az apjuk szerint édesség- és koffeinfüggő vagyok, szerintem meg csak nem érdemes ezek nélkül élni. 🙂 Közgazdásznak tanultam, majd 7 évig dolgoztam egy multinál kontrollerként, mielőtt elmentem szülni.

Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy kipróbáljam magam egy teljesen új területen. A lányom nem volt jó alvó, így éjszakánként volt lehetőségem átgondolni az életem… Ennek hamarosan meg lett az eredménye és találtam egy olyan ügyet, amiért szívesen áldoztam az időmet.

Amikor családdá váltunk a férjemmel, mi is szembesültünk az elsőgyerekes szülők tipikus problémáival. Ezeket csak tetézték az egészségügyi rendszer hiányosságai, a generációk közötti kommunikáció nehézségei és a nagyvárosi lét magánya. Így született meg a Szülőverzum a fejemben, egy hely, ahol mellébeszélés nélkül, gyakorlatorientáltan és ítélkezésmentesen lehet felkészülni a szülőség – azon belül is leginkább az anyaság kihívásaira.

A Szülőverzum.hu online tudáscsomagokat és prémium minőségű kisbabás emlékőrző termékeket kínál, hogy könnyebbé tegyük és megédesítsük az olykor embert próbáló kisbabás éveket.

Nálunk minden vásárlással egy jó ügyet támogatsz!

A Szülőverzum alapítójaként már az első perctől elköteleztem családi vállalkozásunk az aktív társadalmi szerepvállalás mellett, mert vallom, hogy kicsiben is lehet a világra pozitív hatással lenni. Éppen ezért a Szülőverzum.hu minden bevétele után 5%-ot a Hatvanezer Fa Egyesület számlájára utalunk. Az egyesület célja, hogy 60 ezer új fát ültessen és ezzel esélyt adjon a következő generációnak is tiszta levegőhöz jutni.

Nézz szét a honlapunkon!

Lájkold és kövesd a Facebook oldalunkat!