Barion Pixel

Minden vásárlás után 5%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Rólunk

Gál Anita, Szülőverzum.hu alapító
Gál Anita, Szülőverzum.hu alapító

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, örülök, hogy itt vagy! Gál Anita vagyok, a Szülőverzum alapítója. Van két kicsi gyermekem és egy férjem, aki nagyon hisz a vállalkozásomban és mindenben támogat. 😊

Végzettségem szerint közgazdász vagyok és egy multinál töltöttem sok évet mielőtt elmentem szülési szabadságra. Az anyává válásom rögös útján találtam meg azt, amivel igazán imádok foglalkozni:

Küldetésem, hogy segítsek a várandósság és a kisbabás évek gyorsan elillanó, gyönyörű pillanatait megőrizni prémium babaváró termékeinkkel.

Saját tapasztalatból tudom mennyire kemény az első néhány hónap (év?) egy friss szülő életében.

Elképesztően sokat tud adni a nehéz időkben, ha van egy kézzelfogható gyűjtemény a legszebb kisbabás élményekről.

Jó időkben pedig büszkeséggel tölt el elővenni a régi feljegyzéseket, fotókat és szuper érzés nosztalgiázni életed egyik legmeghatározóbb korszakáról!

Emlékőrző termékeink:

Tökéletes babaváró és babaköszöntő ajándékok.

Emellett szintén szívügyem, hogy segítsek felkészülni az anyaság első kihívásaira. 🤰 Hiszen rengetegszer csaptam én is a homlokomra utólag: „Ha én ezt korábban tudtam volna..!”

Várandósság-, szülés– és szoptatásfelkészítő online tudáscsomagjainkkal minden fontos, a gyakorlatban hasznosítható ismeretet megszerezhetsz kényelmesen, a saját foteledben ülve.

Nálunk minden vásárlással egy jó ügyet támogatsz!

A Szülőverzum alapítójaként már az első perctől elköteleztem családi vállalkozásunk a fenntarthatóság mellett, mert vallom, hogy kicsiben is lehet a világra pozitív hatással lenni. Éppen ezért a Szülőverzum.hu minden bevétele után 5%-ot a Hatvanezer Fa Egyesület számlájára utalunk. A mozgalom célja, hogy 60 ezer új fát ültessen és ezzel esélyt adjon a következő generációnak is tiszta levegőhöz jutni.

Keresztnév keresőnket már ismered? Számos szűrési lehetőséget kínáló névkalkulátorunkkal könnyebben megy a baba nevének megtalálása!

Válassz minket, ha kisbaba érkezik hamarosan, ajándékozz örök emléket és hasznos tudást magadnak vagy szeretteidnek!

Aktuális hírekért, akciókért és inspiráló baba-mama tartalomért kövess minket a Facebook-on és Instagram-on!