Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Babakelengye lista

Ezeket szerezd be, hogy felkészülve várd a kisbabád!

babakelengye lista

A legjobb babakelengye lista érdekel? Most pár kattintással letöltheted! Ennek segítségével garantáltan nem marad ki semmi holmi a bevásárlólistádról, ami egy újszülött körül jól jöhet.

Tengernyi hasznos ötletet adunk a harmonikus babaszoba berendezéséhez, az etetéshez, altatáshoz, öltöztetéshez, fürdetéshez, bababőrápoláshoz, pelenkázáshoz és az anyai hétköznapok megkönnyítésére is.

Sőt, most megajándékozunk egy 24 darabos kuponfüzettel is! Mindegyik kuponnal a babakelengye listán található termékeket tudod 10-20% kedvezménnyel beszerezni!

babakelengye lista

Ezeket olyan hazai kisvállalkozók készítik vagy forgalmazzák, akik maguk is édesanyák, így pontosan tudják milyen jól jön egy sorvezető egy kismamának.

Nincs más dolgod, mint megadni az e-mail címed és máris a tiéd lehet ez a lista. Kattints a gombra és könnyítsd meg a felkészülést a kisbabád érkezésére!

Mit ad neked ez a babakelengye lista?

42 tételből álló útmutatót kapsz, amely segít eligazodni a babaholmik óriási kínálata között

24 magyar anya, összesen 52 gyermek tapasztalatával állította össze ezt a praktikus listát

#vegyélhazait – hazai alkotók és kisvállalkozók gyönyörű és környezettudatos termékei közül válogathatsz

24 kuponból álló kuponfüzetet is kapsz, mellyel kedvezményesen szerezheted meg a legszebb holmikat a kisbabádnak

Miért töltsd le kelengyelistánkat?

Amikor kisbabád érkezésére készülsz, a legfontosabb, hogy minden részletre figyelj. A babakelengye lista letöltésével biztosíthatod, hogy semmi ne maradjon ki a felkészülésből. 

Tudjuk, hogy a babakelengye összeállítása időigényes feladat lehet, ezért szeretnénk megkönnyíteni ezt a folyamatot. Listánk segítségével gyorsan és könnyedén átláthatod, mi az, ami nélkülözhetetlen a babakelengye tartalma szempontjából. Nem kell aggódnod, hogy valamit elfelejts: szakértő anyukák ajánlásaival összeállított listánk minden lényeges terméket tartalmaz.

Ráadásul listánk segítségével hozzáférhetsz exkluzív kedvezményekhez is. Minden, ami a babának kell, most még kedvezőbb áron elérhető a letöltőink számára. A babakelengye összeállítása soha nem volt még ilyen egyszerű és gazdaságos!

Ne feledkezz meg a „vegyél hazait” mozgalomról sem, amely támogatja a hazai alkotókat és kisvállalkozókat. A babakelengye lista letöltésével nemcsak a kisbabád számára biztosítasz a legjobbat, hanem a hazai gazdaságot is erősíted.

Ne hezitálj, kérd az ingyenes babakelengye lista pdf-t és könnyítsd meg a felkészülést a kisbabád érkezésére!

Legyen minden kéznél, amire csak szükséged lehet, hogy teljes mértékben a kisbabádra koncentrálhass.

babakelengye lista

Most minden hazai termékhez kedvezmény jár a babakelengye listát letöltőknek! A kuponokat keresd a lista végén!

Ha tetszett a babakelengye lista és nem szeretnél lemaradni a további kedvezményekről és hasznos tippekről, akkor iratkozz fel kifejezetten anyáknak szóló hírlevelünkre!

Havonta legfeljebb 1-2 levelet fogsz tőlünk kapni, olyan témákban, mint pl. legjobb altatódalok és fektetési rutinok újszülötteknek.

Jöhetnek a további értékes tartalmak? Iratkozz fel most!