Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Keresztnév kereső

Kisbabát vársz, de még nem tudod, milyen nevet adj neki? Ne keresgélj tovább, megtaláltad a legjobb keresztnév kereső oldalt! Több mint 4200 név közül válogathatsz.

Ha szeretnél pár jó tanácsot, olvasd el, hogyan érdemes keresztnevet választani!

Névadás: Egy életre szóló ajándék

A névadás az egyik legelső, és talán a legfontosabb döntés, amit egy új élet érkezésekor hozunk. A Szülőverzum keresztnév keresője tökéletes társad lesz ebben a különleges választási folyamatban. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus, időtálló nevek, ugyanúgy, mint a modern, egyedi hangzású keresztnevek, így biztosan rátalálsz a számotokra tökéletesre.

Nevek harmóniája: Vezetéknévhez illő keresztnév

A vezetéknévvel harmonizáló keresztnév kiválasztása nem csak esztétikai kérdés, hanem a gyermek identitásának megalapozása is. Keresztnév generátorunk segítségével felfedezheted azokat a neveket, amelyek nem csak szépen csengenek együtt, hanem az összképet is teljessé teszik. A vezetéknév és keresztnév kombinációjával a gyermek egyediséget és egyéniséget kaphat, ami kísérni fogja élete során.

A keresztnév jelentősége

Egy név sokkal többet jelent, mint azt gondolnánk; azonosít, inspirál és formál. A név eredete, jelentése és a hozzá kapcsolódó történetek meghatározóak lehetnek. Ezért adatbázisunkban minden keresztnév mellett részletes információt nyújtunk, hogy segítsünk neked a legtudatosabb döntés meghozatalában.

Végtelen lehetőségek a névválasztásban

A Szülőverzum keresztnév keresője által kínált lehetőségek végtelenek. Több ezer név közül választhatsz, hogy megtaláld azt, ami leginkább tetszik. A névkereső használata egyszerű és intuitív, így minden szülő könnyedén megtalálhatja azt a különleges nevet, amely kísérni fogja gyermekét az első pillanattól kezdve.

Bizonyára észrevetted már, hogy tengernyi baba terméket próbálnak rád sózni. Sokszor olyanokat, amelyeket alig pár hónapig fog használni a kisbabád, mégis arcpirító árat kérnek el érte. Van azonban egy olyan darabja a babakelengyének, amelyet egész életében csillogó szemmel fog kézbe venni a gyermeked. Nézd meg, mi az!

babanapló ötféle színben

Milyen nemű legyen az utónév?

Mennyire legyen hosszú az utónév?

Milyen hangrendű legyen az utónév?

Milyen gyakori legyen az utónév?

Magán- vagy mássalhangzóval kezdődjön a név?

Többet is választhatsz a Ctrl (Win) vagy Cmd (Mac) gomb lenyomásával!

Eredmény

Adatbázisunk az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utóneveket tartalmazza. Minden utónév mellett feltüntetjük a név eredetét, jelentését és névnapjának dátumait is.

Ha bármi észrevételed van a keresővel kapcsolatban, írj az info@szuloverzum.hu-ra!