Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Terhességi hét kalkulátor

Fedezd fel a Szülőverzum Terhességi hét kalkulátorát, amely az egyik legmegbízhatóbb eszköz a terhesség heteinek kiszámításához. Ha téged is olyan kérdések foglalkoztatnak, mint például, hogy "Hányadik hétben vagyok?” vagy „Hány hetes terhes vagyok?”, akkor nálunk a helyed. A terhességi kalkulátorunk egyszerűen használható, és segít tisztázni a gyakran feltett kérdést: „Mikor fog születni a baba?”

A terhesség izgalmas időszaka során fontos, hogy pontos információid legyenek a terhesség előrehaladásáról. A mi kalkulátorunk segít nyomon követni a terhesség minden egyes hetét, így mindig tájékozott lehetsz a következő lépésekről. Akár az első ultrahang időpontját, akár a szűrővizsgálatok esedékességét szeretnéd megtudni, a kalkulátorunk pontos és megbízható válaszokat ad.

Használd terhességi hét kalkulátorunkat, hogy felkészülhess a szülés várható időpontjára, és időben elvégezhess minden szükséges vizsgálatot. A Szülőverzum Terhességi hét kalkulátora végigkísér az egész terhesség alatt, biztosítva, hogy minden fontos mérföldkőhöz rendelkezésedre álljanak a szükséges információk.

A Naegele-képlet: Tudományos alap a terhesség nyomon követésére

Amikor a Szülőverzum Terhességi hét kalkulátorát használod, egy megbízható és régóta bevált módszerre támaszkodhatsz a szülés időpontjának kiszámításához. A kalkulátorunk az úgynevezett Naegele-képletet alkalmazza, amely a következőképpen számol:

40. hét 0. nap = Az utolsó havivérzés első napja – 3 hónap + 7 nap + 1 év

Ez a módszer egy egyszerű és általánosan elfogadott számítási forma, amely segíti a kismamákat a szülési dátum megbecsülésében. A Naegele-képlet használatával biztos lehetsz abban, hogy kalkulátorunk a lehető legpontosabb eredményt adja meg a várható szülési időpontra vonatkozóan.

Próbáld ki kalkulátorunkat, és tervezz előre a legfontosabb dátumokkal kapcsolatban!

Tölts ki egyet a négy adat közül
és mi kiszámoljuk a többit!

Ha van vizsgálati eredményed,
akkor használhatod ezt is!

Segíthetünk a kisbabád nevének megtalálásában is? Használd keresztnév keresőnket!

Ha várandós vagy, erre hamarosan égető szükséged lesz.

Most, hogy már megvan a válasz, hogy mikor fogsz szülni, nézd meg, hogy a kötelező és ajánlott vizsgálatok mikor esedékesek!*

Kíváncsi vagy, hogy adott napon hány hetes kismama leszel?
Írd be a dátumot és megmondjuk!

Szeretnéd tudni, hogy mikor töltesz be egy bizonyos terhességi kort? Add meg, hogy mely hetekre és napokra vagy kíváncsi, és kiszámoljuk!