Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Szállítási információk

ÁTVÉTELI MÓDOK, ÁTVÉTELI DÍJAK

GLS futárszolgálat

Díja 1999 Ft.

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki háztól házig a feladást követő munkanapon. 

Jelenleg minden hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a Szülőverzum.hu webshopban leadott csomagjaitokat a GLS-nek. A GLS a csomagfeladást követő munkanapon szállítja ki a megadott címre a küldeményeket.

Sürgős szállítást szeretnél? Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetünk egy soron kívüli csomagfeladást.

GLS CsomagPont

Díja 1199 Ft.

Országosan közel 1000 CsomagPont közül választhatod ki, hová szállítsuk ki a megrendelt terméket. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók. Általában kisebb üzletekben működnek. Előnye, hogy készpénzes fizetési mód is lehetséges ezeken. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket.

A GLS e-mail és SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitvatartási idejét.

Jelenleg minden hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a Szülőverzum.hu webshopban leadott csomagjaitokat a GLS-nek. A GLS a csomagfeladást követő munkanapon szállítja ki az CsomagPontba a küldeményeket.

Sürgős szállítást szeretnél? Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetünk egy soron kívüli csomagfeladást.

GLS Automata

Díja 1199 Ft.

Országosan közel 700 Automata közül választhatod ki, hová szállítsuk ki a megrendelt terméket. Az átvevőhelyeket itt tudod megnézni: https://gls-group.com/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

A GLS Automaták jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon vagy egyéb forgalmas üzletekben. Előnye, hogy kontaktmentesen tudod átvenni a csomagod. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket.

A GLS e-mail és SMS értesítőt küld a címzettnek az áru kiszállításáról. A vevő 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot, figyelembe véve a GLS Automata nyitvatartási idejét.

Jelenleg minden hétfőn, szerdán és pénteken adjuk át a Szülőverzum.hu webshopban leadott csomagjaitokat a GLS-nek. A GLS a csomagfeladást követő munkanapon szállítja ki az Automatába a küldeményeket.

Sürgős szállítást szeretnél? Írj az info@szuloverzum.hu-ra és egyeztetünk egy soron kívüli csomagfeladást.