Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

TOP5 babalátogató ajándék 15.000 Ft alatt

Ha újszülött érkezett a baráti-családi körünkbe, akkor számíthatunk rá, hogy hamarosan megnézhetjük a csöppséget személyesen is. Ilyenkor szeretnénk valami különleges ajándékkal meglepni a kismamát és a kisbabát, amely tükrözi szeretetünket és törődésünket. Íme 5 babalátogató ajándék 15.000 Ft alatt, amivel nagyot villanthatsz a szülők előtt.

A babalátogatás nem csak azért okozhat némi feszengést a vendégeknek, mert rengeteg szabályt illik ilyenkor betartani, hanem mert szeretnénk elkerülni, hogy haszontalan vagy gyorsan megunható ajándékot adjunk át. Ilyenkor jól jön, ha van egy lista, amiből lehet ötleteket meríteni. Íme:

TOP5 babalátogató ajándék 15.000 Ft alatt

1. Prémium babanapló

Egy elegáns babanapló tökéletes ajándék, ahol a szülők megörökíthetik gyermekük első éveinek fontos pillanatait. Ez a napló nem csak praktikus, hanem értékes emlékek tárolója is, amelyet évek múlva is szívesen lapozgat majd a család.

2. Kézműves babatakaró

Színes, kézzel készített babatakarók nem csak szépek, de nagyon praktikusak is. Válassz puha, bőrbarát anyagokat, hogy biztosítsd a baba kényelmét.

3. Wellness csomag a kismamának

Ajándékozz kismamának egy wellness csomagot, amely tartalmazhat kényeztető fürdősókat, testvajakat és arcápoló termékeket, hogy a gyermekágy alatt és utána is érezhesse a gondoskodást.

4. Baba kiegészítők

Egy egymással passzoló mintájú puha sapka, csősál és nyálkendő szett egyszerre stílusos és praktikus ajándék. Válassz ebből is hazai márkát!

5. Baba kéz- és láblenyomat készítő készlet

Egy otthoni kéz- és láblenyomat készítő készlettel a szülők megörökíthetik a baba apró ujjainak és lábujjainak formáját, ami később értékes emlék lesz.

babalátogató ajándék
babalátogató ajándék a legkisebbeknek

Ezek az ajándékok kifejezik a gondoskodás, amit ennek az izgalmas új fejezetnek a kezdetén szeretnél közvetíteni. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy ez a babalátogató ajándék hosszú távon kedves emlék marad.