Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

DIY ajándékötlet Apák Napjára

Június harmadik vasárnapján az édesapákat ünnepeljük Magyarországon. Vond be a csemetéd és készítsetek együtt egy személyes meglepetést Apának vagy Nagypapinak! Ez a DIY ajándékötlet Apák Napjára annyira egyszerű, hogy bármilyen kialvatlan, rohanós hétköznap is simán összedobjátok.

Apák Napja egy olyan különleges alkalom, amikor szeretettel és hálával teli ajándékokkal köszönjük meg apáink, nagypapáink, dédpapáink és keresztapáink áldozatos szeretetét. Egy saját készítésű ajándék, mint a gyermek talplenyomata egy kartonpapír képkeretben, nem csupán személyes és egyedi, hanem mély érzelmeket is közvetít.

Miért tökéletes ez az DIY ajándékötlet Apák Napjára?

 1. Személyes és egyedi
  Egy kézzel készített ajándék, mint a gyermek talplenyomata, rendkívül személyes. Minden egyes lenyomat egyedi, így az ajándék is megismételhetetlen. Ez a típusú ajándék tökéletesen tükrözi azt a szeretetet és gondoskodást, amit a család idősebb generációi érdemelnek.
 2. Örök emlék
  A gyermek talplenyomata egy örök emlék, amely megörökíti az adott pillanatot a gyermek életében. Nagyszülőként, dédszülőként vagy keresztapaként látni, hogyan nő fel a gyermek, csodálatos érzés. Egy ilyen ajándék minden ránézéskor felidézi a gyermek fejlődésének ezt a különleges szakaszát.
 3. Kreatív és szórakoztató projekt
  Az ajándék elkészítése nem csupán a végeredmény miatt értékes, hanem maga a készítési folyamat is élvezetes lehet a szülők és a gyerekek számára. Együtt töltött idő, alkotás és a kreativitás öröme mind hozzájárulnak, hogy ez az ajándék még különlegesebb legyen.
 4. Költséghatékony megoldás
  Nem szükséges drága ajándékokat vásárolni, hogy kifejezzük szeretetünket és tiszteletünket. Egy kartonpapír képkeretbe helyezett talplenyomat pénztárcabarát, mégis értékes ajándék, amely szívhez szóló és figyelmes.
 5. Hagyományteremtő lehetőség
  Ez az ajándék lehetőséget nyújt egy új hagyomány kezdeményezésére. Minden évben elkészíthető egy új talplenyomat, amelyet hozzá lehet adni a gyűjteményhez, így létrehozva egy vizuális naplót a gyermek növekedéséről.

Hogyan készítsd el?

 • Szükséges anyagok: kartonpapír képkeret szett, baba kéz- és talplenyomat készítő szett,
 • Elkészítés: a dobozban található leírás alapján alkosd meg a babád talp- és tenyér lenyomatát. Hagyd megszáradni, majd helyezd be a képkeretbe.
 • Díszítés: A keretet és a hátteret díszítheted szöveggel, mint például „Apák Napjára 2024”, vagy más dekoratív elememmel, hogy még személyesebb legyen.

Egy ilyen DIY ajándék, mint a gyermeked talplenyomata, nem csupán egy tárgy – ez egy érzelmekkel teli üzenet. Generációkon át szívmelengető lesz kézbe venni. Ünnepeld az Apák Napját egy valóban személyes és maradandó ajándékkal, amely örömet és mosolyt hoz az ünneplő arcokra!

Siess és szerezd be a talplenyomat készítőt és a kartonpapír képkereteket még ma!

Aggódsz, hogy idben célba ér a megrendelt csomagod? Nézd meg szállítási lehetőségeinket!