Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

5+1 érv miért a babanapló a legjobb babaváró ajándék

Ha kisbaba érkezik a családba vagy baráti körbe, mindig fejtörést okoz mivel lepjük meg a legújabb Földlakót. Most mutatunk 5+1 indokot, hogy miért a babanapló a legjobb babaváró ajándék!

Ne töltsd az időd bababoltok polcait böngészve! A tizedik csörgő, plüssállat és cuki újszülött ruhák helyett válassz olyan meglepetést, ami biztosan hosszú-hosszú évekig örömet okoz az egész családnak.

5+1 érv miért a babanapló a legjobb babaváró ajándék

1. Ezt az babaváró ajándékot garantáltan nem növi ki a gyermek pár hónap alatt

A kis ruhácskák népszerűsége hamar leáldoz, hiszen pár hónap múlva már más méretet hord a kisded, de egy prémium anyagokból készült babanapló életre szóló ajándék, ami 20 év múlva is mosolyt csal az arcokra. Időtlen klasszikus, ami a családi örökség része lesz.

babanapló családfa
ajándék a babának

2. Ajándék a szülőknek

Olyan élményeket tudnak benne őrizni, amelyeket később nagyon jó érzés lesz felidézni. Akár nosztalgiázni szeretnének, akár rosszabb napjaikon is azonnal felvidít a sok szép emlék. Mindig büszkén fogja fellapozni a szülő a kisbabájával töltött első évek legnagyobb pillanatait.

3. Ajándék a babának

Nem csak anyának és apának lesz öröm kézbe venni a babanaplót. 20-30 év múlva a felnőtté cseperedő gyermeknek felbecsülhetetlen kincs lesz, hiszen a szülei róla, neki írták és az általuk legszebbnek tartott fényképekkel illusztrálták. A babanapló örök emlék akár generációkon át.

4. Egy stílusos babanapló a babaszoba egyik legszebb éke

Egy szépen megrajzolt grafikájú élményalbum akár egy könyvespolcon, akár egy komód tetején szuper kiegészítője lehet a gyerekszoba dekorációjának. A Szülőverzum öt gyönyörű pasztell színárnyalatban kínál babanaplót, így minden babaszobába tökéletesen illik.

5. Megmenti a feledéstől a legszebb családi pillanatokat

Kisbabával a kézben garantált a sok kalandos pillanat, de az állandó fáradtság is. A kialvatlanság sajnos a legszebb emlékeket is nagyon gyorsan fakítja. Babanaplóba téve viszont nem merülnek a feledés homályába a legszebb kisbabás élmények!

+1. Digitális világunkban a személyesség oázisa

A babanapló egy igazán személyes babaváró ajándék, hiszen a szülők saját kezűleg fogják írni. A gyermeküknek így lesz egy saját könyve, ami az életének első fejezetéről szól. Meghitt élmény lesz neki pár év múlva anya vagy apa ölébe ülni, lapozgatni a saját kis naplóját és hallgatni a sok szép történetet.

babanapló öt színben
Babakaland – prémium babanapló

Ha Te is szeretnél egy életre szóló ajándékot, válaszd a Babakaland – prémium babanaplót!

Szoktál néha szorongani az előtted álló szülés élmény miatt? Szerezd be innen ingyenes szülésfelkészítő tudáscsomagunkat és várd magabiztosan életed legmeghatározóbb napját!