Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

5 babaköszöntő ajándék tipp, amivel tutti sikert aratsz

Újszülött érkezett nemrég a családba vagy épp most várja valaki a szeretteid körében a gyermekét? A babaköszöntő ajándék kiválasztása sokszor fejfájást okoz, amikor meghívást kapunk a kisded ünneplésére.

Hatalmas a választék baba-mama termékekből, de kevés az igazán ötletes és minőségi darab. Mutatunk pár ötletet, amivel biztosan a friss szülők szívébe lopod magad.

Babaköszöntő ajándék – kerüld a kliséket!

Ha zöld jelzést kaptunk a babalátogatásra, akkor a legegyszerűbb, ha megkérdezzük a vendéglátóinkat, hogy minek örülnének igazán. Ha nem kapunk részletes listát, amiből válogathatunk, akkor sem kell a tucatmegoldásokhoz nyúlnunk. Hagyjuk a plüssöket és a csörgő-zörgő játékokat a bababoltok polcain!

Ezek az ajándékötletek biztosan sikert aratnak:

1.Babakönyvek – Bár az újszülött babák nem tudnak olvasni, de a mesék fejlesztik a nyelvi és kognitív képességeiket. Az olyan puha könyvek, mint például a lapozgatók nagy színes képekkel és egyszerű szövegekkel ideálisak lehetnek. Igaz, ezt már inkább a picit nagyobb, 3-4 hónapos babák fogják értékelni.

2. Fürdőjátékok – A különféle vizijátékok is jók lehetnek, hiszen élvezetesebbé teszik az esti rutint a babának és a szülőknek is. Igaz, ezeket akkor fogják igazán használni a babák, amikor már tudnak ülni és aktívan pancsolni a kiskádban.

babaköszöntő ajándék
Szép álmok

3. Babaágy kiegészítők – Egy újszülött babának sok időt kell töltenie a kiságyában, így az olyan kiegészítők ajándékozása, mint például a puha takaró, az éjjeli fény vagy egy fehérzaj lejátszó segíthetnek abban, hogy a kisbaba kellemesebben érezze magát a alvás közben.

4. Babanapló – Tényleg igaz, hogy hamar elrepülnek a kisbabás évek és a sok izgalmas élmény a feledés homályába merül – főleg, ha a szülők nem tudják kialudni magukat hónapokig (vagy inkább évekig). Szinte minden anya elolvad azoktól az ajándékoktól, amelyek ezeket a fontos emlékeket segítenek megörökíteni. Lepd meg egy Babakaland – prémium babanaplóval!

5. Szívességek felajánlása – Talán mondani sem kell, hogy sok újdonsült szülő szenved időhiányban, fáradtságban és jólesik nekik, ha azt mondod, szívesen segítesz. Lehet, hogy azt szeretnék, hogy vigyázz a picire egy-két órát, amíg bevásárolni mennek vagy meginni egy jó kávét, de az is lehet, hogy önfeledt gyerekezésre vágynak és a házimunkát szerveznék ki. Kérdezz és ajánlkozz őszintén!

babaköszöntő ajándék
Babakaland- prémium babanapló

Sikerült ötletet adnunk a babaköszöntő ajándék kiválasztásához? Szuper! És babaköszöntő idézeted van már a meglepetés mellé? Ha még nincs, olvasd el blogbejegyzésünket a témában és még egy fontos feladatot kipipálhatsz a tökéletes babalátogatáshoz!

Szoktál néha szorongani az előtted álló szülés élmény miatt? Szerezd be innen ingyenes szülésfelkészítő tudáscsomagunkat és várd magabiztosan életed legmeghatározóbb napját!