Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Ez az új platform tengernyi időt spórol a gyerekeseknek

Éppen elég nehéz feladat szülőnek lenni. Nem hiányzik, hogy még azon is szorongjunk, hogyan találunk megfelelő szakembert a gyermekünk számára. Végre van egy weboldal, ahol villámgyorsan rátalálhatunk a szakértőre, aki a legjobban tudja támogatni a családunkat. Legyen szó akár fejlesztésről, akár szabadidős elfoglaltságról.

Számtalan helyzetben segítőkre van szükségünk a szülővé válás rögös útján. De hogy találjuk meg azt, aki szakmailag hiteles? Ott állunk a nyomasztó feladattal, tudjuk, hogy sürget az idő, de pont abból van a legkevesebb. A netes keresgéléssel napok mennek el és még akkor sem lehetünk benne biztosak, hogy a legjobb szakértőre bukkantunk.

Szakértők két kattintásra

Ezt már próbáltad?

Nemrég indult a Kihezvigyem.hu, Magyarország első online gyermekszolgáltató kereső- és időpontfoglaló oldala. Szűrőivel villámgyorsan kilistázhatjuk a témának megfelelő szakértőket. Ha fontos a lokáció, akkor településre vagy távolságra is tovább szűkíthető a kör. Ha egy olyan szakértő szimpatikus, aki távol van tőlünk, lehet kérni online konzultációt is.

Ha már kiválasztottuk a szimpatikus szakértőt, akkor azonnal meg lehet nézni mikor van szabad időpontja és már foglalhatunk is hozzá! A Kihezvigyem segít az időmenedzsmentben szülőknek és szakértőknek: ha megkérjük, vezeti a telefon naptárjába az időpontfoglalásokat és emlékeztetőt küld az aktuális foglalásokról.

Dúla, gyermekágyi segítő, kismama tréner, család fotós – csak pár példa, hogy kiket lehet mostantól két kattintással elérni! A Kihezvigyem.hu egy hiánypótló oldal, ami megkönnyíti a szülők életét.

Kihezvigyem