Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

Így leszel magabiztos a szülőszobán

A szülés egy életre szóló élmény, amelynek megélését rengeteg dolog befolyásolja. Az egyik legfontosabb tényező a kismama magabiztossága. Azaz a tudása és a magába, valamint a babájába vetett hite. A szülésfelkészítő tanfolyamok pont ezt hivatottak megerősíteni. Mutatjuk hogyan!

A szülésed egy egyszeri és megismételhetetlen esemény, hiszen minden baba-mama páros más. Így egy többedik várandósság alkalmával is érdemes részt venni egy szülésfelkészítőn.

7 ok, amiért magabiztossá tesz egy szülésfelkészítő

  • Segít feloldani az ismeretlentől való félelmet. Sok-sok lehetséges forgatókönyvet átbeszélésre kerül, így nagyobb eséllyel tudsz felkészülten áthaladni a váratlan helyzeteken is.
  • Megismered a jogaid és lehetőségeid. Ha félsz attól, hogy a szülőszobán kiszolgáltatott leszel, akkor irány egy szülésfelkészítő tanfolyam! Itt megismerkedsz a jogaiddal, a választási lehetőségeiddel, így kompetensen tudsz majd döntéseket hozni a nagy napon.
  • Közösséget épít más kismamákkal. Egymást erősítve, a női őserőt áramoltatva tudsz kapcsolódni sorstársakhoz. Ez a támogató energia elkísér a vajúdás elejétől egészen addig, amíg a kisbabádat a karodban tartod.
  • Olyan tudást és konkrét tippeket ad, ami segít, hogy a szülésedet megéld a maga átformáló valójában, ne csak túléld.
  • A természet tökéleteset alkotott. Ha részleteiben megismered hogyan képes a női test kihordani és világra hozni egy kisbabát, akkor kellő ősbizalmad lesz a saját testedben.
  • Egy jó felkészítő nem csak a szüléshez ad segítséget, de ráhangol a gyermekágyra és a szoptatásra is. Így a nagy nap után is kompetens, magabiztos anya leszel, aki tudja mi történik a testével és a kisbabájával.
  • A szülésfelkészítő segít átalakítani a fájdalomhoz való viszonyodat, ami kulcsfontosságú lesz a szülőszobán töltött órákban.

A családdá válásotok nagy napja lehet szívmelengető- vagy éppen nyomasztó emlékekkel teli. Több összetevőn is múlhat a történet kimenetele. Ezek közül van, ami csak a szerencsén múlik. De amire biztosan hatásod van, hogy te mennyire felkészülten kopogtatsz be a szülészeti osztály ajtaján

Vértezd fel magad a tudás és a női közösség erejével Bihari-Ákos Boglárka, dúla és kismama jógaoktató felkészítőjén. Jelentkezz hozzá a yogaglow.hu oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapon. Psszt! Zsebeld be a 20% kedvezményt a Szülőverzum említésével a Megjegyzés rovatban.