Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

TOP 5 Babalátogató Ajándék: van élet a pelenkán túl!

Ahhoz, hogy egy babalátogatásnál a legjobb benyomást keltsd, nem kell átváltoznod Mary Poppins-szá. Elég, ha egy kis odafigyeléssel kiválasztod az ajándékot, amely mindenki számára emlékezetes lesz. Összeszedtük az 5 legjobb babalátogató ajándék ötletet, amitől garantáltan megdobban minden anyuka és babaszív.

Hacsak nem védőnő a szakmád, nem valószínű, hogy naprakész vagy, hogy milyen a tökéletes babalátogató ajándék. Trendek jönnek-mennek: ami még pár éve hatalmas ovációt váltott ki, annak ma már nem biztos, hogy őszintén örülnek a friss szülők. Hoztunk egy ropogósan friss listát mosolyfakasztó ajándékokból.

TOP 5 babalátogató ajándék, amivel sikert aratsz

1. Élmény, nem cucc: egy családi fotózás

Mert valljuk be, az első időszak olyan gyorsan elszáll. Miért ne örökítenétek meg egy profi fotóssal? Plusz, ezzel az ajándékkal nem csak a babának, de az egész családnak örömet szerzel. Találd meg a legjobb családfotóst itt.

2. Kapucnis baba törölköző

Ez a nyuszifülekkel ellátott babatörölköző nem csak gyorsan megszárítja az érzékeny bababőrt, de vidám színfoltja is lesz a fürdőszobának.

babalátogató ajándék
nyuszifüles törölköző

3. Wellness a babának

Ki ne szeretné, ha értékes olajokkal simítanák végig a bőrét elalvás előtt? A babák is imádják a finom érintéseket. Ajándékozz babaolajat, amivel a szülők a babamasszázst végezhetik fürdés után..

4. Pelenkázótáska vagy kézitáska? Mindkettő!

Mert nem elég a pelenka, kell mellé egy igazán stílusos táska is. Hosszú pántjának köszönhetően bármelyik babakocsira felfüggeszthető ez a táska. Anya kimenőt kapott? Oda is magával viheti a táskát, hiszen könnyen lecsatolható a pánt. Egy ilyen csoda táskával a baba és anyukája is divatikon lesz.

babalátogató ajándék
trendi táska pelenkázáshoz is

5. A klasszikus babalátogató ajándék: babanapló

És itt jön a sztárjátékos: a prémium babanapló. Gondolj erre úgy, mint egy offline Instagramra, ahol a szülők minden fontos pillanatot megörökíthetnek – de csak a legbelső kör számára! Meghitt családi program lesz közösen lapozgatni a baba első 7 évének emlékeit.

babalátogató ajándék
Prémium babanapló

A babalátogató ajándék nem csak a díszes csomagolásról szól. Legyen szó akár babanaplóról, akár egy babaolajról, a lényeg, hogy szívvel-lélekkel választottad. Így lesz igazán emlékezetes.

A babalátogatás 10 aranyszabályát ismered? Frissítsd fel az emlékezeted ezzel a cikkünkkel!

Babalátogatásra fel!

Szoktál néha szorongani az előtted álló szülés élmény miatt? Szerezd be innen ingyenes szülésfelkészítő tudáscsomagunkat és várd magabiztosan életed legmeghatározóbb napját!