Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

A legjobb baba ajándékcsomag

Amikor babaváró buliba vagy babalátogatóba kapunk meghívást, gyakran szembesülünk a dilemmával: mi az, ami igazán örömteli és maradandó ajándék lehet egy újszülöttnek és szüleinek? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád. Egy gondosan összeállított baba ajándékcsomag, amely tartalmazza mindazokat a meglepetéseket, amelyek nem csak az első hetekben, de éveken át örömet okoznak.

A csörgők, pelusok és rugdalózók túl sablonosnak tűnhetnek, ráadásul pár hónap alatt kinövik a babák. A kismamák gyakran nem tudnak ellenállni a fészekrakó ösztönnek és az utolsó trimeszterre általában már bőven el vannak látva a szükséges babaszoba felszereléssel. Így az ilyen típusú tárgyak is könnyen feleslegessé válhatnak.

Ajándékozóként fontos, hogy olyan meglepetést válassz, ami tükrözi a köztetek lévő kapcsolat jelentőségét. Egy gondosan összeállított csomag nem csupán egy ajándék, hanem egy gondolatgazdag gesztus, amely a szereteted és támogatásod minden árnyalatát magában hordozza.

Biztosan Te is szívesen adnál maradandó és különleges meglepetést, amit a család évek múlva is értékelni fog. Hoztunk egy szívmelengető ötletet, amivel garantáltan mosolyt csalsz a kismama arcára.

A legjobb baba ajándékcsomag

Mit tartalmaz egy tökéletes baba ajándékcsomag?

1. Babakaland – prémium babanapló

Ez a prémium babanapló nem csupán egy emlékkönyv, hanem egy időkapu, amelyen keresztül a szülők újraélhetik gyermekük első 7 évének varázslatos pillanatait. Ez a babanapló helyet biztosít a fontos mérföldköveknek, az első szavaknak és a legkisebb részleteknek is, így évek, évtizedek múlva is meghitt élmény lesz újra fellapozni.

2. „Megérkeztem” kisbaba mérföldkő kártyacsomag

A kisbaba mérföldkő kártyák tökéletes kiegészítői a babanaplónak. Ezekkel a kártyákkal könnyedén rögzíthetők és megörökíthetők azok a különleges pillanatok, mint az első mosoly, az első lépés vagy az első születésnap. Kreatív fotók készíthetőek a segítségükkel, amelyet azonnal be is lehet ragasztani a Babakaland-ba.

3. Baba kéz- és talplenyomat készítő szett

A baba kéz- és talplenyomat készítő nyomdai szettel a szülők kézzelfogható emléket készíthetnek, amely életre szólóan megőrzi a baba apró tenyerének és talpának formáját. Ez egy érzelmi értékkel bíró, személyes ajándék, ami tökéletesen kiegészíti a babanaplót és a mérföldkő kártyákat.

Miért ez a legjobb választás?

Ezek az ajándékok nem csupán gyönyörűek és gondosan megmunkáltak, de olyan értéket képviselnek, amely idővel csak nő. Ellenben a ruhácskákkal vagy játékokkal, egy baba ajándékcsomag, amely prémium babanaplót, mérföldkő kártyákat és kéz- és talplenyomat készítőt tartalmaz, garantáltan nem „nő ki” a gyermek. Ezek az emlékőrzők lehetővé teszik, hogy a szülők és gyermekük együtt fedezzék fel és őrizzék meg az első évek minden csodálatos pillanatát.

Baba ajándékcsomag – három verzióban

Nézd meg háromféle ajándékcsomagunkat és válassz életre szóló örömöt a szülőknek és a babának!

Szoktál néha szorongani az előtted álló szülés élmény miatt? Szerezd be innen ingyenes szülésfelkészítő tudáscsomagunkat és várd magabiztosan életed legmeghatározóbb napját!

baba ajándékcsomag