Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

6 karácsonyi ajándékötlet 6 ezer alatt

Meg van már a legtöbb meglepetés, de úgy érzed, hogy még szívesen megkoronáznád valami aprósággal a szeretteidnek szánt ajándékhalmot? Hoztunk egy válogatást 6 ezer forint alatti cukiságokból.

Napok óta azon kattogok, hogy hiányérzetem van, ha a begyűjtött ajándékokra nézek. Nem kevés, de nem is sok. Mégis jó lenne még valami bájos, valami megható apróság. Ismerős érzés? Akkor mutatom, hogy a Szülőverzum milyen szépségeket kínál karácsonyra (is): 

🎀 Öt perc nyugi / Egyéletes kaland feliratú kerámia bögrénkkel a kezedben 2024-ben is rengeteg meghitt beszélgetés vár – a pároddal, a barátnőiddel vagy épp anyukáddal. (De az is ér, ha magadat leped meg vele!) Ne feledd: 2 db vásárlása esetén 10%, 3 db esetén 20%,  4 db esetén 30% kedvezményt adunk.

🎀 „Nagyon várunk” kismama mérföldkőkártya csomag – 30 gyönyörű lap, ami mind segít, hogy a várandósság 9 hónapjának minden fontos mozzanatát megörökíthesd kreatív módon. A hátoldalukra feljegyzések is írhatóak, így nem csak a velük készült fotók, de a naplószerűen összeálló gondolatok is megmaradnak nekünk.

🎀 „Megérkeztem” kisbaba mérföldkőkártya csomag – a baba első életévének 30 izgalmas, humoros és jelentőségteljes pillanatát kaphatod el a kártyákkal. A lapok szélei lekerkítettek, így biztonsággal adhatod a gyermeked apró kezébe. Tipp: ha a két kártyacsomagot együtt veszed, 3 ezer forintot takarítasz meg.

🎀 Rénszarvas talplenyomat készítő DIY szett – az idei ünnepi szezon legnépszerűbb terméke lett nálunk. Hiszen ahol kisbaba van, ott akad pár rajongó nagymama, dédi vagy keresztszülő is. Ők se maradjank ki a legkisebb családtag imádásából, ajándékozz nekik rénszarvas talplenyomatot! Itt is gondoltunk azokra, akiknél nagy a család és 10-20% mennyiségi kedvezménnyel támogatjuk, akiknek sokfelé kell ajándékozni.

🎀 Kartonpapír képkeret – Ha imádod a saját kezű karácsonyi ajándékokat, akkor a kreatív alkotásodhoz jó alapanyagot kínál a kartonpapír képkeret szettünk. 6 db képkeret, 6 db fehér facsipesz, egy kendermadzag és a végtelen fantáziád. Te mit hoznál ki belőle?

🎀 Karácsonyi dekor ragasztószalag – limitált darabszámban érkeztek karácsonyi mintás dekor ragasztószalagjaink. Ezekkel nem csak a babanaplóba kerülő fényképeket tudod beragasztani stílusosan, de a fa alá kerülő ajándékok csomagolását is könnyedén fel tudod dobni.

Megtetszett valamelyik ajándékötlet? Szuper! Mielőtt rendelsz, kérlek olvasd el a karácsonyi kiszállítással kapcsolatos információinkat.

Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!