Barion Pixel

Minden vásárlás után 3%-ot faültetésre költünk! Részletek

Skip to content

3+1 tipp hogyan lesz kreatív babanapló a tiédből

Mi az a kreatív babanapló? Egy olyan emlékkönyv, amiben nem csupán írott szavakkal örökítjük meg a pillanatokat, hanem művészi és személyes elemekkel is gazdagítjuk. A kéz- és lábnyomatok, valamint az első kis alkotások hozzáadásával a napló valódi “galériává” változik.

1. A kezdetek: kéz- és lábnyomatok

Gyermekünk tenyér- és talplenyomata olyanok, mint egyedi pecsétek, amelyek a legelső hónapoknak állít kézzelfogható emléket. Egy bababőr-barát nyomdával maszatmentesen rögzíthetjük ezeket a kreatív babanapló oldalaira. 

2. Az első alkotások gyűjteménye

Az első ceruzavonások, a színes krétarajzok, vagy akár az első agyagfigurák fotói hihetetlenül értékesek lehetnek. A Babakalandban külön oldalt szántunk az Első kifestőnek és az Első rajznak is. Ezek az alkotások mutatják meg a gyermek kreatív fejlődését az évek során, és egyben csodás kiegészítői a naplónak.

3. Adj hozzá egy kis csavart

A babanaplót tengernyi módon dekorálhatjuk. Használhatsz színes tollat vagy írhatsz bele akár töltőtollal kalligrafikus vonalvezetéssel. A fotók rögzítéséhez gyönyörű dekorszalagok közül választhatsz, melyek hozzáadnak egy kis plusz kreativitást gyermekünk történetének meséléséhez. Színes papírok, matricák, vagy a különböző textúrájú anyagok hozzáadásával már scrapbook-ká varázsolhatjuk az emlékkönyvünket.

kreatív babanapló
Kreatív babanapló készül

+1. Tedd borítékba a kis kincseket

Az első Anyák-napi képeslap, az első saját kézzel írt levél a Mikulásnak – ezeket mind becsúsztathatod a Babakaland hátuljába fűzött borítékba. Így ezeket az érzelemdús műveket is megmentheted a feledés homályától.

A kreatív babanapló a közös alkotás gyümölcse

A babanapló olyan, mint az emlékek festménye, ahol minden ecsetvonás egy-egy gyermekkorú pillanatot rögzít. Ne csak írj, hanem alkoss is; hagyd, hogy a babanaplód olyan legyen, mint egy személyes és kreatív album, amely a gyermeked és a te közös alkotásaitokat őrzi meg.

Szoktál néha szorongani az előtted álló szülés élmény miatt? Szerezd be innen ingyenes szülésfelkészítő tudáscsomagunkat és várd magabiztosan életed legmeghatározóbb napját!